Changing Theme

I’ve found that the theme that I’ve been using is very popular. An INove theme. It’s pretty indeed, no wonder a lot of people using it. But, it also gives trouble, especially when a lot of your friends is using the same theme as yours! When I visit their blog, I keep telling myself, “Hey isn’t this my own blog?”. It soo similar I couldn’t tell the difference.

In WordPress we have two path when something like this happens. Whether you take your wallet and start paying for custom CSS, or you could just pick another theme. A not so popular theme. Because I don’t want to pay, and I also don’t have any means to pay it, — I don’t have credits card, PayPal, whatsoever, I choose the second route, to pick another theme.

This time I’m using Tarski. It’s a two-columns, fixed-width, custom-header, and left-sidebar theme. I personally like right sidebar, left sidebar is… you know, ‘lefty’ ^^, but this is okay too (for now). It also have a nice sticky-post if I want to make an announcement or something that need to last a lot longer than ordinary post. I don’t know how long I’ll be using this theme, but It’s pretty neat right now. I just need to find the right picture for my custom header and I’m done.

4 Comments

  1. narpen
    Posted Oktober 22, 2009 at 11:43 am | Permalink | Balas

    Tarski.. gw juga familiar piq, kekekekeke.. Tapi emang itu salah satu permasalahan menggunakan wordpress..
    Klo mau lebih fleksibel sih, dulu gw pake blogspot, bisa ganti2 css seenaknya (tapi ga tau ya klo sekarang gimana,, masi gratis ato ga)

    wah ttg sticky post, sbnrny penasaran, gw blm pernah coba.. dan skrg masih lembam euy buat ganti theme (theme gw yg ini ga bs sticky post). yg paling gw suka dr wp (dan blm gw temukan di tempat lain) adalah.. elu bisa ngasih password postinganšŸ˜€ jadi cm orang2 tertentu aja yg bisa buka postingan itu, kekekeke.

  2. Posted Oktober 23, 2009 at 2:25 pm | Permalink | Balas

    aslm…. hai salam kenal.. aku nemu wordpress kamu pas nyari kata kuci totto chan di mas google.. btw foto-foto pemandangannya bagus-bagus… tapi di kumpulan foto kamu ada foto kenalan saya namanya Kiki dia tinggal di batam .. mungkin kamu juga kenalan, teman atau saudra kiki..

    berkunjung ke wordpres saya ya..

    salam

    • Posted Oktober 23, 2009 at 6:36 pm | Permalink | Balas

      Kiki?

      Iya, teman satu angkatan, sempat berkunjung kesana waktu mau ngasih beasiswa ke SMA 7 Batam.

      salam juga

  3. Posted Mei 10, 2010 at 10:48 pm | Permalink | Balas

    Now, I change it again to Vostox themešŸ˜€ (just gives some update)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: